image preloader
Szegedi Ifjúsági Napok

Szegedi Ifjúsági Napok

Vadonatúj grafikai arculatot és weboldalt fejlesztettünk a sokak által ismert Tisza - parti fesztiválnak - mindezt papírból.

Make Burgers with Love

Make Burgers with Love

Túláradó kreatív energiáink levezetéseként elkészítettük azt az animációkkal fűszerezett videót, amely megmutatja: mit is jelent a „kézműves hamburger”.

InsightLab

InsightLab

Fiatal, lendületes budapesti piackutató cég felkérésére készítettünk professzionalitásukat tükröző egyedi logót és arculatot.

Burn matricakampány

Burn matricakampány

A világ 80 országában közkedvelt energiaital célzott promóciós kampányához terveztünk olyan matricákat, amelyekkel már biztos te is találkoztál az utcán.

Szeged Timelapse

Szeged Timelapse

„Az egyik legharmonikusabb munka, amit az utóbbi időben ilyen témában láttam. Nem hiába kapta fel a hazai és a nemzetközi online világ.” - Salamon Gergő (Highlights of Hungary)

Virtuális Nyíltnap

Virtuális Nyíltnap

Az utóbbi idők egyik legnagyobb kihívást jelentő munkája: a Szegedi Tudományegyetem élettudományt oktató karainak készítettünk egy külföldre szánt, prezentációval vetekedő, virtuális honlapot.

A burgerezés forradalma

A burgerezés forradalma

Április elseje alkalmából a gasztrokultúrát gyökereiben megváltoztató abszurd termékünk promóciójával borzoltuk a burgerfogyasztók kedélyeit.

TOP
OLDAL TETEJÉRE
Találkozz velünk
Célközönséged eléréséhez videóra, grafikai tervezésre, fotóra vagy weboldalra van szükséged?
Találkozzunk, hogy átbeszéljük a Te ötleteidet, és elmondjuk a mieinket!
Küldj egy e-mailt, hogy jobban megismerhessünk Téged és a projektedet.
KÖVESS MINKET!