Kapca Kávézó és Bisztró
Make Burgers with Love
„Street Food másképpen”
Az elmúlt néhány évben nem csak külföldön, Magyarországon is átalakult a street food kultúra. Mára minden jelentősebb kocsma, pub és étterem megalkotta a saját, speciális burgerét – az egyre igényesebb hazai vendégkör nagy örömére. Szegeden a helyi burgerkultúra úttörője a Kapca Kávézó és Bisztró volt – nem véletlen, hogy sokan úgy vélik: itt kaphatóak a város legjobb burgerei. A Kapca burgerei nagy odafigyeléssel, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, minden egyes zsömlébe 200 grammos minőségi marhahús kerül. Megnyitásuk óta nagyfokú gasztronómiai érdeklődéssel és gyakori helyszíni fogyasztással figyeljük és teszteljük munkásságukat – ehhez hozzájárul persze az is, hogy közel vannak az irodánkhoz. Tény: szeretjük a Kapca burgereit. Ezért is találtuk ki, hogy készítünk nekik egy olyan kreatív anyagot, ami nemcsak azt mutatja be, amit nap mint nap a konyhában csinálnak, hanem azt is visszaadja, amit a gasztrokultúráról gondolnak, és amit vendéglátóhelyként képviselnek.
Ötlettől a megvalósításig
Saját szórakoztatásunkra és túláradó kreatív energiáink levezetésére találtuk ki, hogy egy olyan videót készítünk a Kapcának, amelyben megmutatjuk, mit is jelent a kézműves burger. Minőségi hozzávalók, gondos elkészítés, gusztusos tálalás és persze munka, munka, és még több munka – mindez kompromisszumok nélkül. Videónk alapjául a burger elkészítésének folyamatát vettük az alapanyagok bemutatásától a sütésen és összeállításon át egészen a tálalásig, mindezt belesűrítve másfél percbe.
Mivel kézműves burgerről van szó, mindenképp fontosnak találtuk, hogy kézzel rajzolt feliratokkal dolgozzunk. Egy - egy alapanyagra többféle terv is készült, a videóban pedig ezek közül a legkarakteresebbek kaptak helyet. A kézzel megrajzolt betűket és illusztrációkat digitalizáltuk, majd a vektorizált ábrákat és feliratokat animáltuk. A feliratok és rajzok színvilágában az alapanyagok színei köszönnek vissza.
Végeredmény
A többhetes utómunka eredményeképpen olyan filmet készítettünk, amit szerintünk több okból is jó megnézni. A szakmai részét tekintve gusztusos, étvágygerjesztő felvételeket készítettünk profi fényeléssel és egyedi, animált typokkal. Ami pedig a burgereket illeti – aki végignézi a videót, az biztos asztalt foglal náluk még aznap estére.
OLDAL TETEJÉRE
OLDAL TETEJÉRE
TETSZETT, AMIT LÁTTÁL? OSZD MEG!
Találkozz velünk
Célközönséged eléréséhez videóra, grafikai tervezésre, fotóra vagy weboldalra van szükséged?
Találkozzunk, hogy átbeszéljük a Te ötleteidet, és elmondjuk a mieinket!
Küldj egy e-mailt, hogy jobban megismerhessünk Téged és a projektedet.
KÖVESS MINKET!