Layher
Szegedi Szabadtéri Játékok
„A színfalak mögött”
A Szegedi Szabadtéri Játékok Szeged és a magyarországi színházi fesztiválok történetében vitathatatlanul rangos helyet foglal el 1931-óta. A Dóm tér átépítése és a Fogadalmi templom felújítása miatt 2014-ben a korábbiakkal ellentétben a nézőteret a Dómnak háttal állították fel, így egy teljesen új színpadra volt szükség. A megbízást a Layher Kft. kapta. A cég - amely világszerte 140 városban van jelen -, új színpadot, hang-, és fénytornyokat épített a térre. Az általuk képviselt magas minőséget és szakértelmet mi sem bizonyítja jobban, hogy hasonló színpadot építettek korábban Sydneyben, valamint több európai országban is. Magyarországon a Layher már korábban is letette a névjegyét: többek között a Miss Saigon, a Sziget fesztivál, és a Balaton Sound színpadai is Layher elemekből épülnek.
Ötlettől a megvalósításig
A Szegedi Szabadtéri Játékok színpadának megépítését kiemelt projektként kezelte a Layher Kft. Ezt a munkájukat mindenképpen szerették volna megörökíteni minőségi fotó- és videóanyaggal. Célunk volt, hogy olyan anyagot készítsünk, melyet a cég referenciaként használhat weboldalán és kiadványaiban egyaránt.
Végeredmény
A 34 napos forgatásból, a 760 GB-nyi nyersanyagból és a négy fotózásból olyan, a megbízó elvárásainak messzemenően megfelelő anyag állt össze, amelyet a Layher a mai napig büszkén publikál - itthon és külföldön egyaránt.
OLDAL TETEJÉRE
OLDAL TETEJÉRE
TETSZETT, AMIT LÁTTÁL? OSZD MEG!
Találkozz velünk
Célközönséged eléréséhez videóra, grafikai tervezésre, fotóra vagy weboldalra van szükséged?
Találkozzunk, hogy átbeszéljük a Te ötleteidet, és elmondjuk a mieinket!
Küldj egy e-mailt, hogy jobban megismerhessünk Téged és a projektedet.
KÖVESS MINKET!